Gólová smršť na úvod a vlastní gól na závěr. Sampdoria remizovala se Sassuolem 2:2

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Gólová smršť na úvod a vlastní gól na závěr. Sampdoria remizovala se Sassuolem 2:2
Týmy Sampdorie a Sassuola si rozdělily body.
Týmy Sampdorie a Sassuola si rozdělily body.
AFP
Sampdoria remizovala ve 37. kole Serie A na vlastní půdě se Sassuolem 2:2. Poslední domácí duel celku z Janova před pádem do druhé nejvyšší soutěže zastihla gólová smršť v samotném úvodu, kdy na rychlou trefu z 8. minuty odpověděl soupeř dvakrát během následujících 180 sekund. Hosté nicméně klání do úspěšného konce nedovedli, neboť je o radost ze zisku tří bodů připravil vlastním gólem Martin Erlič (25).

Domácí se dostali do brzkého vedení už v 8. minutě, kdy zaváhání stopera Sassuola zkušeně využil Manolo Gabbiadini, jenž si hravě poradil i se zakončením. Vedení ale dlouho nevydrželo, poněvadž se prosadila střelou z první největší hvězda hostí Berardi. Na modlu černozelených už v 11. minutě navázal hlavičkou Brazilec Matheus Henrique, jehož si našel centr z pravé strany. Sassuolo po bleskové otočce s přehledem kontrolovalo hru a i nadále si vytvářelo zajímavé příležitosti.

Utkání Sampdoria – Sassuolo 2:2

Úvod druhé půle jednoznačně domácím, jenže do nějaké gólové příležitosti se dlouho nedostali nejen kvůli dobré obraně Sassuola, ale také kvůli nepřesnosti finálních nahrávek. Naopak možnost změny skóre mělo opět Sassuolo. Z pokutového území zakončoval Emil Konradsen Ceide, jenž ovšem branku domácích přestřelil.

Černozelení poté předvedli parádní kombinaci ve středu hřiště, která vyústila v pořádnou šanci pro Berardiho, jehož ránu ovšem zblokoval jeden z bránících hráčů. O chvíli později právě 28letý křídelník nahrával Andreovi Pinamontimu, jenž nakonec netrefil zařízení. Po rohovém kopu, při kterém parádně pod sebe vracel míč Fabio Quagliarella se do vlastní brány trefil nešťastník Erlič, a Sampdoria tak získala alespoň bod. Nebylo by tomu tak, kdyby Martin Türk nepředvedl dva fantastické zákroky v závěru zápasu.

Tabulka Serie A.
Livesport